Jukurit majailee joulutauolle mentäessä Liigan runkosarjassa sijalla 13.

Syksyllä Leijonien riveissä Karjala-turnauksessa debytoineen nuoren tähtipuolustaja Axel Rindellin mukaan sijoitus ei kuitenkaan välttämättä kerro koko totuutta joukkueen tämän kauden esityksistä.

– Mielestäni peruspelaamisemme on ollut hyvää, vaikka muutama ohipeli onkin tullut. Maalinteko on ollut vain hieman tuskaista. Muutamat pelit ovat kaatuneet yksittäisiin virheisiin, mutta kokonaisuudessaan ihan ok pelaamista, Rindell pohtii Liigan nettisivulla.

Monet muistavat mikkeliläisten marraskuisen ruman 1-11-tappion HIFK:ta vastaan. Rindellilltä on kamppailusta oma mielipiteensä.

– HIFK:lla oli siinä pelissä myös paljon onnea, mutta kyllä mekin olimme huonoja. HIFK:lta onnistui kaikki ja meiltä ei mikään, puolustaja toteaa.

Heti murskatappion jälkeen Jukurit kaatoi sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvan Ilveksen.

– Ilves-peli oli sitten meiltä hyvä ja onnistuimme siinä pelissä. Se osoittaa sen, että kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa tässä sarjassa eikä helppoja pelejä ole, Rindell painottaa.

Jukureiden kausi jatkuu joulun jälkeen maanantaina 28.joulukuuta ja haaste on heti kovin mahdollinen: Liigan runkosarjaa johtava Lukko.

– Nyt treenaamme vähän kovempaa, kun siihen on mahdollisuus, ja keskitymme myös vähän enemmän yksilöominaisuuksiin. Joulutauon jälkeen alamme varmaan sitten käydä taas enemmän viisikkopelaamista läpi, Rindell avaa joukkueen tulevia suunnitelmia.