Liigan perjantai-illan herkkupala, Tampereen paikallinen päättyi kenties monien yllätykseksi Ilveksen selvään 4-1-voittoon. Mansen derbyn voitot ovat tupsukorville murskaavasti 3-0…

… ja hyvin luistavista paikallispeleistäkös Ilves-leirissä otettiin taas ilo irti. Kun toisessa erässä kahdesti maalannut Teemu Lepaus piti Tappara-miehiä pilkkanaan, julkaisi Ilveksen sometiimi Twiterissä timanttisen päivityksen.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Paikat, jotka ovat auki koronarajoitusten kiristyessä:

1. kotipizza.fi
2. kauppa.ilves.com
3. Tapparan puolustus 👇🏼

#Ilves #Liiga @Kotipizza @CMoreSportFi

”Paikat, jotka ovat auki koronarajoitusten kiristyessä”, Ilves aloitti, ja listasi sitten perään Kotipizzan, joukkueen fanikaupan nettisivut ja Tapparan puolustuksen.

Some-nöyryytys ei jäänyt tähän. Ilves-leirissä ei kuulemma malteta odottaa seuraavaa Aamulehteä, jossa huomautettiin äskettäin uskomattomasta faktasta: ”Ilves ei ole hävinnyt Tapparalle puoleentoista vuoteen varsinaisella peliajalla.”

Tampereen Ilves

@ilveshockey
☕ Ei tässä malta odottaa kupillista kahvia @aamulehti kanssa...

#Ilves #Liiga #Tampere

Kelpaa kieltämättä naljailla, kun otteet kaukalossa ovat huikeita Tapparaa vastaan ja sometiimin osaaminenkin luokkaa timanttinen.

Kirvesrinnat ovat voittaneet paikallisvastustajansa Liigassa edellisen kerran 31. tammikuuta 2020, joskin ylitöiden jälkeen. Varsinaisella peliajalla edellinen Tappara-voitto on nähnyt päivänvalonsa syyskuun 13. päivänä ja vuonna 2019.

Tappara on Liigassa kuudennella ja Ilves kahdeksannella sijalla.