Vuoden 2019 maailmanmestari Mikko Lehtosen ensiesiintyminen Columbus Blue Jacketsissa sujui vankasti ja siten hyvin.

Pakki luuti 3-1-voittoon päättyneessä Tampa Bay Lightning -matsissa peliajan 16.07 saaden tililleen 22 vaihtoa. Maalia kohti Lehtonen laukoi kahdesti, ja pisteet sekä tehotilasto jäivät nollille. Suomalaisen peliaika oli isompi kuin joukkuekaveri Patrik Laineen.

Sinitakkien tulisieluinen luotsi John Tortorella kehui ensimmäisen kerran yli kuukauteen taalaliigassa pelannutta maailmanmestaria.

– Pidän siitä, miltä hän näyttää. Jo ennen peliä hän oli valmis pelaamaan. Katsoin kuinka hän lämmitteli… Pidin monista asioista hänen valmistautumisessa. Mielestäni nämä ovat tärkeitä juttuja monille kavereille, Tortorella oli sanonut.

1st Ohio Battery

@1stOhioBattery
Tortorella on Mikko Lehtonen: "I like what he looks like. Before the game, he's ready to play. I watched how he warmed up... I like a lot of things about his preparation. I think that's important for a lot of guys to see." #CBJ

KHL:n Jokerien paidassa kovaa jälkeä takoneen suomalaispelurin NHL-ura on vasta alkumetreillä. Turun kasvatti on pelannut taalaliigassa 10 ottelua pistein 0+3=3 (+1).