Dallas Starsin pudotuspelipaikka on vielä mahdollinen. 14 peliä ennen runkosarjan päätöstä se on vain viiden pisteen päässä divisioonansa viimeistä playoff-sijaa hallussaan pitävästä Nashville Predatorsista.

Stars otti viime yönä askeleen lähemmäs voittomaalin tehneen Miro Heiskasen johdolla. Osuma tuli suomalaispuolustajan taidokkaan yksilösuorituksen päätteeksi.

21-vuotias Blues-kasvatti sai kiekon siniviivalla ja hetken sitä laitaa pitkin kuljetettuaan leikkasi terävästi keskelle. Columbus Blue Jacketsin Oliver Björkstrand ei pysynyt mukana ja Heiskanen pääsi lataamaan rannelaukauksensa Elvis Merzlikinsin kainalosta sisään.

Bally Sports Southwest

@BallySportsSW
MIRO PLAYS HERO 👑

Miro Heiskanen gives the Stars the lead!!!

@DallasStars | #GoStars

Stars ja Predators ovat molemmat täynnä suomalaisia, joten MM-kisoja ajatellen kumman tahansa tippuminen pudotuspeleistä tarkoittaisi monen pelaajan vapautumista. Heiskasen lisäksi Starsissa pelaavat Roope Hintz, Esa Lindell, Sami Vatanen ja Joel Kiviranta kun taas Predatorsin riveissä palkkansa tienaavat Mikael Granlund, Eeli Tolvanen, Pekka Rinne, Juuse Saros, Erik Haula ja Kasimir Kaskisuo.