Columbus Blue Jacketsin GM:llä Jarmo Kekäläisellä on kesällä edessä isoja päätöksiä Patrik Laineen tulevaisuuden suhteen.

The Athletic -lehden Blue Jacketsin sisäpiiritoimittaja Aaron Porzline onkin saanut tietoonsa, että Kekäläisen ajatukset Laineen jatkon suhteen olisivat muuttuneet runkosarjan lopun aikana.

– Laineelle oli vaikea ensimmäinen kausi Blue Jacketsin mukana. Laineen kehonkieli oli suorastaan karmeaa useimpina iltoina. Blue Jacketsilla ei myöskään ole keskushyökkääjää, joka pystyisi pelaamaan Laineen pelinopeuden mukaan. Suurin ongelma oli kuitenkin Laineen energisyys ja halu pelata jääkiekkoa. Kekäläisen kerrotaan olevan nyt valmiimpi kauppaamaan Laineen kuin viime siirtorajalla, Porzline avasi tilannetta.

– Riittäisikö Laine, Joonas Korpisalo ja kaksi ykköskierroksen varausta Jack Eichelin hankkimiseen? Porzline jatkoi spekuloiden.

Laine pelasi tällä kaudella Blue Jacketsin riveissä 45 ottelua tehden vain 10 maalia ja 21 tehopistettä. Suomalaistykin tehotilasto oli pakkasella hyytävin lukemin -29.