Nashville Predatorsin Pekka Rinne ei ole toistaiseksi tehnyt päätöstään uransa jatkon suhteen.

Ottajia tällä kaudella Predatorsin kakkosvahdiksi tippuneelle Predatorsin seuralegendalle löytyisi taatusti myös muista NHL-organisaatioista, mikäli 38-vuotias suomalaisvahti vielä haluaisi kokeilla pelaamista jonkin toisen seuran riveissä.

New York Postin Larry Brooks heittää ilmoille villin, joskin mielenkiintoisen vaihtoehdon Rinteen tulevaksi seuraksi. NHL-toimittajan mielestä Rinteen ja New York Rangersin välinen diili olisi juuri sitä, mitä Kaapo Kakon seura tarvitsisi.

– Mielestäni GM Chris Druryn pitäisi tavoitella Rinnettä varamaalivahdin rooliin siinä tapauksessa, että tämä päätyisi vapaille markkinoilla. Tämä tarkoittaisi Aleksandr Georgijevin kauppaamista, mutta se saattaisi palvella parhaiten molempia osapuolia, Brooks aloittaa.

– Rangers tarvitsee pukukoppiinsa johtajuutta. Uusi valmentaja voi tuoda tähän oman osansa. Heidän on myös stabilisoitava maalivahtitilanteensa. Rinne antoi tällä kaudella hienosti tukensa nuoremmalle ykkösvahdille (Juuse Saros). Tämän lisäksi hän tarjosi yhä vahvaa maalivahtipeliä ja oli kolmella peräkkäisellä voitollaan kääntämässä Nashvillen kurssia, toimittaja spekuloi.

Rinne pelasi tällä kaudella 24 runkosarjapeliä torjuntaprosentilla 90,7 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 2,84.