Venäjän maajoukkueessa seurataan silmä kovana Washington Capitalsin ja Boston Bruinsin välistä NHL:n pudotuspelisarjaa, sillä maalla on mahdollisuus saada riveihinsä todellinen jättivahvistus Aleksandr Ovetshkinin muodossa.

Bruins on tällä hetkellä voiton päässä jatkopaikasta, ja se saattaa lähettää Ovetshkinin kipparoiman Capitalsin kesälomille jo maanantain vastaisena yönä pelattavassa viidennessä ottelussa.

Venäjän entinen urheiluministeri Vjatseslav Fetisov ottaisi Ovetshkinin ilomielin vastaan MM-kisomiehistöön.

– Ovetshkinin saapuminen vahvistaisi varmasti tiimiä, mutta kaikki riippuu miehen terveydentilasta, Fetisov kommentoi Sport24-sivustolle.

– NHL-kausi on ollut haastava. Mikäli hän ei tule mukaan, emme voi tuomita häntä siitä. Ovetshkin on tunnettu siitä, että hän tulee mukaan maajoukkueeseen aina kun mahdollista. Tällä kertaa asia ei kuitenkaan ole niin yksiselitteinen, Fetisov viittaa koronapandemian aiheuttamiin poikkeusoloihin.

Ovetshkin ei suinkaa ole Capitalsin ainoa venäläispeluri, sillä joukkueessa pelaavat itänaapurista myös maalivahti Ilja Samsonov, puolustajat Dimitri Orlov ja Aleksandr Aleksejev sekä hyökkääjä Jevgeni Kuznetsov.