Colorado Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen venytti pisteputkensa NHL:n pudotuspeleissä jo käsittämättömään 17 otteluun lauantaiaamuna Suomen aikaa pelatussa ottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan.

Rantanen sivalsi vierasjoukkue Avalanchen 1-2-johtoon kolmannen erän kuudennella peliminuutilla, muta osuma ei silti riittänyt viemään vieraita kolmanteen voittoon pudotuspelisarjassa vegasilaisia vastaan.

Kotijoukkue Vegasin tähtikaksikko Jonathan Marchessault ja Max Pacioretty takoivat 45 sekuntin sisään kaksi maalia vain noin viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, mikä riitti Golden Knightsille elintärkeään 3-2-kotivoittoon.

Avalanche johtaa ottelusarjaa yhä voitoin 2-1. Seuraava ottelu on vuorossa Vegasin kotiareenalla maanantain vastaisena yönä.