Keväällä 2019 maailmanmestaruuden voittanut puolustaja Oliwer Kaski jatkaa Avangard Omskin riveissä yksivuotisella sopimuksella. Aiemmin Kaskea huhuiltiin KHL-suurseura TsSKA Moskovaan.

25-vuotias porilainen oli voittamassa Gagarin Cupia Omskin mukana menneellä kaudella. Ensimmäinen kausi KHL:ssä tuotti 58 ottelua tehoin 13+21 ja pudotuspeleissä 24 matsia pistein 3+7. Kausi huipentui MM-hopeaan Latvian Riiassa.

Kaski pelasi myös yhden kauden Pohjois-Amerikassa, mutta silloin tie vei AHL:ään. Puolustajan NHL-unelma on kuitenkin edelleen elossa.

– Kaski vastasi täysin odotuksiimme, kun hän selviytyi joukkueen hyökkäävän puolustajan roolista. Oliwer pitää kaikesta joukkueessamme, ja sovimme sopimuksen jatkamisesta vuodeksi. Jos hän ei vuoden kuluessa saa hyvää tarjousta NHL:stä, hän pysyy Avangardissa ja muuttaa kanssamme Omskiin – meillä on jo sellainen sopimus, Avangardin toimitusjohtaja Aleksei Volkov kommentoi seuran tiedotteessa.

ХК Авангард

@hcavangardomsk
⚡ Хоккейный клуб «Авангард» подписал контракт с финским защитником Оливером Каски сроком на один год: hawk.ru/news/42286/