sizes="512x512" sizes="192x192" sizes="128x128" sizes="64x64" sizes="32x32"

IS: Valtteri Filppula aikoo jatkaa pelaajauraansa!

Joni Alatalo
Florida Panthers v Detroit Red Wings
Kuva: Getty Images

NHL:ssä jo 16 kautta tahkonnut Valtteri Filppula aikoo jatkaa pelaajauraansa edelleen. Filppula kertoi suunnitelmistaan Ilta-Sanomille.

– Kyllä mä haluan vielä pelata. Sen verran olen tehnyt päätöstä, että vielä en lyö naulaan. Jossakin vielä pelaan. Katsotaan, että missä. Sen suhteen ei ole ollut vielä mitään, Filppula kommentoi IS:lle.

Filppula varattiin NHL:ään Detroit Red Wingsin toimesta kesällä 2002 3. kierroksella. NHL-ura alkoi jo kaudella 2005-06. Hän on edustanut Red Wingsin lisäksi Tampa Bay Lightningia, Philadelphia Flyersia sekä New York Islandersia. Otteluita on kertynyt yhteensä yli 1 200. Stanley Cupin hän voitti kaudella 2007-08 Red Wingsin kanssa.

Maajoukkueessa Filppula on pelannut kahdet MM-kisat, yhden World Cupin sekä yhdet olympialaiset, joista kotiintuomisina oli olympiapronssia talvella 2010.

Filppulan tavoitteena on pelata edelleen NHL:ssä, mutta mikäli tämä toive ei toteudu, niin 37-vuotias sentteri on valmis jatkamaan uraansa myös jossain muualla, kenties Liigassa.

– NHL olisi ykkösvaihtoehto. Jos se ei onnistu, sitten katsotaan muita vaihtoehtoja. NHL:n suhteen varmaan joskus tuossa heinäkuun lopulla on enemmän infoa, että mitä täällä päin saattaisi olla.

NHL:n vapaiden pelaajien markkinat aukeavat 28. heinäkuuta. Filppulasta tulee rajoittamaton vapaa agentti sopimuksen päätyttyä, joten hän voi neuvotella minkä tahansa seuran kanssa sopimuksesta.

Voita robotti-imuri – arvo 499€!

  1. Vastaa kolmeen nopeaan kysymykseen.
  2. Osallistu arvontaan.
  3. Voit voittaa robotti-imurin, jonka arvo on 499€!
OSALLISTU NYT!
Asenna appi

Leijonat

Leijonafanien ykkösmedia