Kansainvälinen jääkiekkoliitto on julkaissut vuoden 2022 MM-kisojen virallisen otteluohjelman.

Kisat alkavat Tampereella ja Helsingissä 13. toukokuuta. Suomi kohtaa ensimmäisessä ottelussaan Norjan Tampereen Kansi Arenalla. Avauspäivänä Tampereella pelataan myös iltapäiväottelu USA−Latvia. Avausviikonloppuna Leijonat kohtaa myös Latvian lauantaina 14. toukokuuta. Tampereen B-lohkossa pelaavat Suomen lisäksi USA, Tsekki, Ruotsi, Latvia, Norja, Valko-Venäjä ja Iso-Britannia.

Helsingissä avauspäivänä vastakkain asettuvat Venäjä ja Slovakia. Saman päivän iltaottelussa toisensa kohtaavat Saksa ja puolustava maailmanmestari Kanada. Helsingin A-lohkossa pelaavat Kanada, Venäjä, Saksa, Sveitsi, Slovakia, Tanska, Kazakstan ja Italia.

Alkusarjaottelut pelataan 13.−24.5. ja neljännesfinaalit 26.5. Tampereella ja Helsingissä. Jos Suomi etenee neljännesfinaaleihin, se pelaa ottelunsa iltapelissä Tampereella. Semifinaalit pelataan 28.5. ja finaaliottelut 29.5. Tampereella.

Lipunmyynti 2022 Jääkiekon MM-kisoihin alkaa 2.9.2021. Tampereella liput tulevat saataville lipunosto-oikeuksien arvonnan kautta ja Helsingissä liput tulevat myyntiin normaalisti.

Leijonien pelipäivät:

13.5. Suomi−Norja
14.5. Latvia−Suomi
16.5. Suomi−USA
18.5. Suomi−Ruotsi
20.5. Iso-Britannia−Suomi
21.5. Valko-Venäjä−Suomi
24.5. Suomi−Tsekki

Lähde: Suomen Jääkiekkoliiton tiedote