Tappara ja Ilves kohtasivat Hakametsässä paikalliskamppailun merkeissä torstai-illan ottelussa. Ilves raapi matsista lopulta voiton loppulukemin 3-2.

Petri Kontiola vei Ilveksen johtoon ylivoimalla avauserässä. Tyler Morley tasoitti kuitenkin pelin muutamaa minuuttia myöhemmin. Toisessa erässä Ilves meni jälleen johtoon Panu Miehon maalilla.

Charles Bertrand löi pelin tasoihin noin kahdeksan minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Ottelun ratkaisu nähtiin kuitenkin vielä 60 peliminuutin sisällä, kun Ilveksen tuore kanadalaishankinta Nicholas Baptiste löi ratkaisevan osuman vain pari minuuttia ennen loppua.

Huomio kiinnittyy ennen kaikkea maalivahtien tilastoihin ottelussa. Tapparan maalilla Christian Heljanko joutui torjumaan ainoastaan 10 kiekkoa, kun taas Ilveksen maalilla tshekkiläinen Marek Langhamer torjui hulppeat 37 laukausta.

Liiga jatkuu huomenna perjantaina viiden ottelun kierroksella.