Jokerit marssii KHL:ssä jo viiden pelin voittoputkessa, kun torstaina kaatui Nizhni Novgorod voittomaalikisan jälkeen 5-4.

Nuorten maailmanmestarivahti Janne Juvosen ilta ei ollut niin huono kuin neljästä takaiskusta joku voisi päätellä – läheskään.

– Olimme ehkä mentaalisesti väsyneitä, koska kaikki takaiskut tulivat huonon keskittymisen seurauksena. Se pitää saada lauantaina paremmaksi. Olisimme voineet auttaa Juvosta enemmän, päävalmentaja Lauri Marjamäki mietti helsinkiläisseuran nettisivuilla.

Eräkohtaisesti Jokerit taisi parantaa alati.

– Ensimmäisessä erässä (2-0) ei ehkä oltu ihan niin hyviä pelillisesti. Toinen oli kuritonta pelaamista ja sisälsi paljon jäähyjä. Ei ole koskaan hyvä, kun vastustaja tekee kolme maalia

– Löydettiin onneksi tie voittoon. Kolmas erä oli ihan hyvää tekemistä lukuun ottamatta viimeisen minuutin tasoitusta. Pitää olla iloinen voitosta – välillä valmentajat vähän liikaa analysoivat näitä pelejä.

Jokerien ykkösnimi oli Jordan Schroeder saldolla 2+1. Joukkueen kausi jatkuu lauantaina kotona kello 16, jolloin vastaan asettuu kazakstanilainen Barys Nur-Sultan.