Vancouver Canucksin puolustajan Olli Juolevin nimi on noussut ikävissä merkeissä puheeksi.

The Athletic -sivusto uutisoi, että Juolevin harjoitusleiri Canucksin mukana on lähtenyt surkealla tavalla liikkeelle.

Juolevin raportoidaan olleen Canucksin joukkueen huonoin 40s skate -viivaluistelussa. 23-vuotias suomalaisnuorukainen oli romahtanut viivaluistelun jälkeen täysin voimattomana jään pintaan.

– Mielestäni hän ei ainakaan tehnyt itselleen palvelusta, Canucksin päävalmentaja Travis Green latasi Juolevin suorituksesta.

Juolevi tiputettiin harjoitusleirin toisena päivänä Canucksin kärkipelaajia sisältävästä A-ryhmästä NHL-rajatapauksia sisältään B-ryhmään.

– Juolevin piti olla vaihtoehto Canucksin kolmosparin vasemmaksi puolustajaksi, mutta hän on menettänyt paikkansa Huntille ja Rathbonelle. Juolevin huono fyysinen kunto on näkynyt läpi harjoitusleirin. Kaiken lisäksi suomalainen oli suurissa vaikeuksissa molemmissa jääosuuksissa, The Athletic -sivusto kirjoittaa.

– Juolevin täytyy tehdä jotain erityistä harjoitusleirillä, jos hän haluaa päästä takaisin Canucksin rosteriin. Hän on jäänyt nyt pahasti muita jälkeen, sivusto jatkoi.

Ilta-Sanomat uutisoi aikaisemmin tällä viikolla, että Juolevin huonon kunnon taustalla on keväällä tullut koronavirustartunta, jonka oireet pitkittyivät. Canucks-luotsi Green kertoi The Athletic -sivustolle, että Juolevi on menettänyt kehostaan n. 4,5-7,5 kiloa.