Joonas Korpisalo on jäänyt Columbus Blue Jacketsissä Elvis Merzlikinsin varjoon. The Athleticin lähteiden mukaan kolmen NHL-joukkueen arvellaan olevan kiinnostuneita 27-vuotiaasta suomalaisveskarista.

Korpisalon hinnan arvellaan olevan keski- tai loppuvaiheen varausvuoro tai vaihtoehtoisesti jo NHL:ään varattu lupaus. Ässien kasvatin 2,8 miljoonan dollarin sopimus umpeutuu tähän kauteen.

Arizona Coyotes

Arizona Coyotesilla on kyllä maalivahtiongelma, mutta se hankki juuri uuden veräjänvartijan. Scott Wedgewoodille annetaan todennäköisesti mahdollisuus näyttää.

Ainoa pätevästi kiekkoja torjuva kassari Coyotesin riveissä on tällä hetkellä Karel Vejmelka. Maalivahtiosastoaan vahvistaakseen Coyotesin täytyy luopua vähintään yhdestä veskarista, sillä viiden maalivahdin kiintiö on juuri nyt täynnä.

Buffalo Sabres

Viime kauden floppijoukkue lähti kauteen hämmentävän huonolta kuulostavalla maalivahtikaksikolla. Ykkösvahti, 40-vuotias Craig Anderson, pysyi koko viime kauden ehjänä, mutta pelasi runkosarjassa vain neljä ottelua.

Myös viime kaudella Sabresin varamaalivahtina toiminut Dustin Tokarski oli ennen muuttoaan Buffaloon tottunut lähinnä AHL-kiekkoon. Edellisen kerran 32-vuotias kanadalainen oli pelannut NHL:ssä edellisen kerran kaudella 2016-17, jolloin Anaheim Ducks päästi Tokarskin maalipuiden väliin yhteen otteluun.

Duo on paperilla todella heikko, mutta molemmat ovat torjuneet kiekkoja tällä kaudela noin 92 prosentin tarkkuudella. Myös Sabres on pärjännyt yllättävän hyvin alkukaudesta.

Montreal Canadiens

Viime kauden Stanley Cup -finalisti Montreal Canadiens on yllättävää nähdä mainittuna näissä huhuissa. Tähtivahti Carey Pricen odotetaan palaavan pian Habsin kokoonpanoon ja Jake Allenissä sillä on huipputason maalivahti, johon voinee luottaa jonkin aikaa ykkösvahtinakin.