Viaplayn jääkiekkoasiantuntija Ismo Lehkonen ennakoi tuoreessa Kimanttia-podcastin jaksossa Leijonien mahdollisuuksia tulevissa olympialaisissa.

– Tosi hyvät mahdollisuudet, ei siitä ole kahta sanaakaan, Lehkonen ennakoi ja nostaa Leijonien selviksi maalivahtivalinnoiksi Nashville Predatorsin Juuse Saroksen sekä Edmonton Oilersissa vahvaa kautta pelaavan Mikko Koskisen.

Leijonien etukäteen vahvin osa-alue löytyy hyökkäysarsenaalista. Sen sijaan puolustus on Suomen suurin kysymysmerkki. Lehkonen toivoo maajoukkuekutsuista säännöllisesti kevään MM-kisojen kynnyksellä kieltäytyneen Rasmus Ristolaisen nousevan mukaan lopulliseen kisajoukkueeseen.

– Pakisto tulee olemaan hyvä ja uskallan väittää, että kun maajoukkueen johto käy juttelemassa Ristolaisen kanssa, niin kaikki asiat lähtee taas rullaamaan.

– Ristolainen on hyvä elämäntapaintiaani, joka ei pasko housuun kun pelataan. Kun katsoo listaa (mahdollisista puolustajavalinnoista), niin tuolla kokemuksella mikä Ristolaisella on, niin kyllä me tarvitaan sitä, Lehkonen paaluttaa.

Voit kuunnella Lehkosen vierailun Kimanttia-podcastissa kokonaisuudessaan täältä.