Suomalaishyökkääjä Eetu Luostarinen on lyönyt tällä kaudella todenteolla läpi. Viime yönä hän heilutti jälleen maaliverkkoja, kun Florida Panthers koki niukan 3-4 tappion New York Rangersille.

Kahden ensimmäisen erän ajan Rangersin hurjavireinen maalivahti Igor Shesterkin onnistui pitämään maalinsa puhtaana. Aivan kolmannen erän alussa Luostarinen käynnisti takaa-ajon sutimalla rystyllä irtokiekon maalin edestä reppuun.

Luostarinen pelasi Floridan nelosketjussa. Hän pääsi edellisessä matsissa ykkösketjun keskelle, kun kapteeni Aleksander Barkov jäi viime hetkellä sivuun.

Tällä kaudella Luostarinen on pelannut yhdeksän ottelua ja iskenyt niissä neljä maalia. Koko viime kauden aikana 23-vuotias hyökkääjä keräsi tililleen kolme maalia ja kahdeksan tehopistettä.