Ilves kukisti Ässät lauantain ottelussa jatkoajan jälkeen lukemin 4-3 Porissa.

Ottelu oli avauserän jälkeen jo 3-0 porilaisille, kun joukkueen maalit iskivät Lenni Killinen, Nikolas Matinpalo sekä Derek Barach.

Ilves ei kuitenkaan tästä lannistunut, vaan esitti komean nousun aina voittoon saakka. Eemeli Suomi avasi tamperelaisten maalihanat toisessa erässä, Joonas Oden ja Simon Johansson toivat päätöserässä Ilveksen tasoihin. Johanssonin tasoitusosuma syntyi ainoastaan yhdeksän sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Jatkoaikaa pelattiin neljä minuuttia ja yhdeksän sekuntia, kunnes Oden sinetöi illan toisella osumallaan voiton Ilvekselle.

Voiton ja kahden pisteen myötä Ilves nousi Liigan sarjataulukon kärkipaikalle. Se ohitti HIFK:n kahdella pisteellä. Ilves on myös pelannut yhden ottelun vähemmän.

Ässät sen sijaan löytyy sarjataulukosta sijalta 14.