Liigan runkosarjaa on nyt pelattu lähes kaksi kolmasosaa. Joukkueilla on tässä vaiheessa hyvin erilaiset määrät otteluita pelattuna, joukkueesta riippuen pelattuja otteluita on kasassa 32-38.

Sarjataulukko on kokenut viimeisen parin kuukauden aikana hyvin suuria muutoksia. Liigadata-niminen Twitter-tili nosti esiin erikoisen seikan, nimittäin lokakuun lopulla sarjaa johtanut TPS sekä hännänhuippuna majaillut Jukurit ovat parhaillaan jo tasapisteissä.

TPS:llä oli lokakuun lopulla etumatkaa Jukureihin peräti 20 pistettä. Parhaillaan TPS löytyy sijalta viisi ja Jukurit sijalta kuusi, molemmilla on kasassa 58 pistettä. TPS on hyvän alkukauden jälkeen kohdannut vaikeuksia, kun vastaavasti taas nihkeän alun kaudelleen saanut Jukurit on löytänyt viime viikkoina loistovireen.

Muita huomioita sarjataulukossa ovat muun muassa KooKoon putoaminen toiselta sijalta kahdeksanneksi sekä Sportin romahtaminen parissa kuukaudessa sijalta kolme sijalle 12. Jukurien lisäksi myös HPK on noussut sijalta 14 jo yhdeksänneksi ja Tappara sijalta yhdeksän sijalle kolme.

#liigadata

@smliigadata
Lokakuun lopussa 25.10. #HCTPS oli runkosarjan johdossa ja #Jukurit viimeisenä. Nyt noin 20 ottelua myöhemmin joukkueet ovat tasapisteissä sijoilla 5. ja 6.

liigadata.fi/kaudet/2022/20…