Torstaiyö oli Buffalo Sabresille NHL:ssä kaikkea muuta kuin onnistunut. Joukkue hävisi kauden pisimmässä voittoputkessa (4) liitävälle, mutta samalla sarjan hännillä tarpovalle Montreal Canadiensille tylysti 0-4.

Surkeat uutiset eivät jääneet tähän. Sabresin ykkösparin pakki Henri Jokiharju jätti kaukalon kesken matsin. Kolminkertainen maailmanmestari pelasi ottelussa vain reilut 11 minuuttia.

Suomalaismestari joutui jättämään askin pelin toisessa erässä alavartalovamman takia, Sabresin nettisivuilla kerrottiin. Ainakaan torstaiaamuna puolustajan tilasta ei ollut enempää kerrottavaa.

Joukkueet kuuluvat sarjan heikoimpiin. Buffalo on Atlantin divisioonassa toiseksi viimeisenä ja Habs viimeisenä, eikä kumpikaan tule yltämään pudotuspeleihin.