Harri Säterin ura siirtymä NHL:ään on sujunut poikkeuksellisen heikosti. Viime yönä hän koki poikkeuksellisen ruman kylvetyksen Arizona Coyotesin maalilla, kun Calgary Flames pöllytti seuraa 9-1 lukemin.

Ensimmäisen erän ajan Säteri onnistui pitämään maalinsa puhtaana. Toisessa erässä Calgary paukuttikin reiluun kolmeen minuuttiin neljä maalia. Näiden jälkeen Säteri otettiin vaihtoon.

Säterin korvannut Karel Vejmelka ei suoriutunut paljoa paremmin. Hän päästi toisen erän aikana vielä kaksi maalia. Niinpä Arizona-valmennus teki poikkeuksellisen päätöksen ja laittoi Säterin vielä maaliin kolmanteen erään. Säteri oli tästä tuskin kiitollinen, sillä Coyotesin selkäranka oli jo poikki.

Kolmannen erän aikana Säteri päästi vielä kolme maalia lisää. Hänen torjuntaprosenttinsa ottelussa oli 77,4.

Säterin piikkiin surkeita lukemia ei voi laittaa. Arizonan puolustuspeli oli aivan luokatonta kahden viimeisen erän ajan.