Miro Heiskanen nousi viime yönä Dallas Starsin suurimmaksi sankariksi. Hän iski ainoan ja ratkaisevan rankkariosuman Vegas Golden Knightsia vastaan ja johdatti Dallasin 3-2 voittoon.

Rankkarikisa venyi aina seitsemänteen pariin asti. Heiskanen teki pienet harhautukset ennen kuin heitti kiekon komeasti rystyltä häkkiin.

Voiton merkitystä ei voi liikaa korostaa, sillä Dallas ja Vegas kamppailivat yhdessä viimeisestä pudotuspelipaikasta. Voiton myötä Dallas Stars käytännössä varmisti pudotuspelipaikkansa. Joukkue tarvitsee enää vain yhden pisteen kahdesta viimeisestä ottelustaan, jossa vastassa ovat Arizona Coyotes ja Anaheim Ducks.

Ohittaakseen Dallasin Vegasin on voitettava omat ottelunsa St. Louis Bluesia ja Chicago Blackhawksia vastaan. Lisäksi Dallas ei saa saada yhtään pistettä omista matseistaan.

Vegasin jääminen ulos NHL-pudotuspeleistä olisi täydellinen farssi. Joukkueesta löytyy niin paljon kalliita tähtipelaajia, ettei se mahdu edes palkkakaton alle. Niinpä Vegasin on täytynyt kikkailla loukkaantumisten kanssa pystyäkseen operoimaan.

Voit katsoa Heiskasen rankkariosuman alta.

Sportsnet

@Sportsnet
The magic number is ONE. 🌟

The @DallasStars take a thriller in the shootout!