TPS on tyhjentämässä Kiekko-Espoota huippulupauksista. Emil Hemming, Tuomas Suoniemi ja Petteri Rimpinen muuttavat EP Rinksiden ja Forssan Lehden mukaan ensi kaudeksi Turkuun.

Kolmikosta jokainen pelaa ikäluokkansa maajoukkueessa. Kukin kolmikosta on syntynyt vuonna 2006.

Rimpinen on trion ainoa alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa esiintynyt pelaaja. Hän on myös ensimmäinen yli kaksi ottelua U20 SM-sarjassa alle 16-vuotiaana pelannut maalivahti. 17 ottelussa kiekot pysähtyivät varusteisiin 91,7-prosenttisesti. U18 SM-sarjassa 15 ottelustaan 14 voittanut kassari valittiin Pohjola-leirin parhaaksi maalivahdiksi viime vuonna.

Suoniemi tuli täksi kaudeksi Kiekko-Espooseen FoPSista. Norjan Stavangerissa syntynyt hyökkääjä pelasi lähes koko kauden ikäluokkansa mukaisessa U16 SM-sarjassa, mutta tilastollisesti tehokkuus oli historiallista. 38 ottelun tehopisteet 59+61=120 ovat ylivoimaisesti kaikkien aikojen parhaat lukemat, kun alku- ja jatkosarjan pisteet ynnätään yhteen.

Hemming viihtyi U16 SM-sarjassa vain seitsemän ottelun verran tehopisteiden ollessa jo luokkaa 22+6=28. U18 SM-sarjakaan ei ollut turhan haastava, sillä 28 ottelussa tehoja syntyi lukemin 18+14=32. Rimpisen tapaan Sport-kasvattikin pelasi myös U20 SM-sarjassa, joskin vain kaksi ottelua, joissa hän sai yhden syöttöpisteen.