C Moren asiantuntijana MM-kisoissa toimiva Olli Jokinen näkisi Mikael Granlundin Leijonissa myös erilaisessa roolissa, mitä tähän mennessä ollaan nähty.

Latvia-voiton jälkeen Jokinen kertoi Herätys, Leijonat! -ohjelmassa, että Nashville Predatorsin huippuhyökkääjä olisi kova vahvistus myös sentteriosastolle. Granlund on aloittanut turnauksen ykkösketjun laidalla Teemu Hartikaisen ja Sakari Mannisen vierellä.

– Ihan sama, että kuka siihen laitetaan Mannisen ja Härskin kanssa, niin se toimii joka tapauksessa. Heillä on niin hyvä kemia keskenään. Jos Granlund olisi keskellä, niin toisiko lisää vaihtoehtoja? Esimerkiksi Granlund-Rajala voisi olla aika hyvä tutkapari, Jokinen pohdiskeli.

Jukurien päävalmentajan mukaan Leijonat on saanut Granlundista MM-kisoihin kivenkovan vahvistuksen. ”Mikke” on sellainen pelaaja, jota voi peluuttaa monessa eri roolissa, sillä NHL-vuodet ovat kehittäneet hyökkääjää paljon.

– Mikestä pitää sanoa vielä sen verran, että hänestä näkee, että pelannut molempia pelipaikkoja. Kamppailupelaaminen tuohon kokoon nähden on ottanut aivan älyttömiä steppejä tässä vuosien varrella. Hänestä on tullut hyvin kokonaisvaltainen pelaaja, Jokinen kehui.