Valtteri Filppula nousi Leijonien maailmanmestaruuden myötä kolmen kullan kerhoon, joka vaatii MM-kullan lisäksi olympiakullan sekä Stanley Cupin. Hänestä tuli ensimmäinen suomalainen, joka ylsi kyseiseen saavutukseen.

Lisäksi tämän vuoden maailmanmestaruuden myötä kaksi suomalaispelaajaa nousi hieman vähemmän puhuttuun kolmen kullan kerhoon. He ovat Saku Mäenalanen sekä Ville Pokka, joiden palkintokaapista löytyvät nyt maailmanmestaruus, olympiakulta sekä alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruus.

Mäenalanen ja Pokka ovat voittaneet kaikki kolme mestaruuttaan yhdessä. He kuuluivat Leijonien olympiajoukkueeseen aiemmin tänä vuonna, minkä lisäksi he olivat voittamassa nuorten maailmanmestaruutta vuonna 2014.

Kyseisessä vähemmän puhutussa kolmen kullan klubissa on nyt kaikkiaan kolme suomalaispelaajaa. Klubin ensimmäinen suomalainen oli Mikko Lehtonen, joka pääsi sinne olympiakullan myötä. Hänellä oli maailmanmestaruus jo vuodelta 2019, minkä lisäksi hän kuului Mäenalasen ja Pokan tavoin vuoden 2014 U20-joukkueeseen.