NHL listasi kesän 2012 varaustilaisuudessa varatut pelaajat uudelleen järjestykseen. Listalla on mukana kymmenen parasta pelaajaa kymmenen vuoden takaisesta varaustilaisuudesta.

Listan kärkeen NHL laittoi Tampa Bay Lightning -vahti Andrei Vasilevskin. Hän on alkujaan ykköskierroksen 19. varaus. Toisena on puolestaan Nashville Predatorsin Filip Forsberg, joka varattiin aikanaan numerolla 11.

Listalle on noussut myöskin yksi suomalaispelaaja. Hän on Carolina Hurricanesin Teuvo Teräväinen, joka on listalla neljäntenä. Teräväinen varattiin aikanaan numerolla 18 Chicago Blackhawksiin.

Kukaan alkuperäisen varaustilaisuuden kärkinelikosta ei ole onnistunut lyömään itseään läpi NHL:ssä, joten he kaikki loistavat poissaolollaan kyseisessä listauksessa. Vuoden 2012 neljä kärkivarausta olivat Nail Jakupov, Ryan Murray, Alex Galchenyuk sekä Griffin Reinhart.

Ainoastaan kaksi pelaajaa tilaisuuden kärkikymmeniköstä mahtuu nytkin NHL:n luomaan redraft-listaukseen. He ovat puolustajat Morgan Reilly sekä Matt Dumba.

Voit katsoa koko listauksen alta tai täältä.

NHL

@NHL
The Big Cat takes top spot in @NHLdotcom's re-draft of the 2012 #NHLDraft. 🦁

Don’t miss the #NHLDraft on July 7th at 7p ET on @espn, @Sportsnet, and @TVASports!

Check out the full list here ➡️ spr.ly/6016zlFKg