Tshekin 50-vuotias kiekkolegenda Jaromir Jagr hauskuutti sosiaalisessa mediassa keskiviikkona, kun NHL:n vapaiden pelaajien markkinat olivat auenneet.

Viimeiset kaudet kotimaassaan Kladnon riveissä pelannut Jagr jakoi Twitter-päivityksen, jossa hän ilmaisi pilke silmäkulmassa NHL:n suuntaan olevansa itsekin vapaa pelaaja. Miehen twiitti on kerännyt jo yli 44 000 tykkäystä ja yli 800 kommenttia.

– NHL:n GM:t – Minä olen myös vapaa agentti, jälleen kerran. 190,5 senttiä ja 120 kiloa, 50 vuotta vanha ja hidas, mutta olen vahva ja minulla on hyvät kädet. Tuon paljon kokemusta ja tykkään pelata vain kotipelejä. Soittakaa minulle milloin vain, Jagr kirjoitti.

Jagr lisäsi vielä lopuksi, että hänen omistamansa Kladno etsii puolustajaa riveihinsä. Hän korosti, että kyseessä ei ole vitsi.

Menneellä kaudella Jagr pelasi Kladnossa 43 ottelua tehopistein 8+11=19. Hän on pelannut urallaan NHL:ssä runkosarjan ja pudotuspelien ottelut yhteenlaskettuna peräti 1 941 ottelua.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jaromir Jagr

@68Jagr
NHL GMs- I am also free agent, once again. 6,3 265 … 50 years old ,slow, but strong and good hands. Can bring experience and like to play only home games. Call me anytime. 😉Also as the owner of hockey club In czech liga -I am looking to sign a Defenseman No jokes