Mikkelin Jukurit on valinnut ensi kauden kapteenistonsa. Kapteeniksi on noussut todellinen yllätysnimi: seuraan kesällä siirtynyt Juhamatti Aaltonen.

Aaltosen lisäksi tulevalla kapteenistoon kuuluvat Niclas Lundgren, Linus Nässen, Pekka Jormakka ja Jarkko Immonen.

Aaltonen tunnetaan enemmän taiteilijapelaajana, joten kapteeni-nimitys on varmasti monille yllätys. Hänellä on kokemusta monista sarjoista sekä kansainvälisistä peleistä, mutta Aaltonen on vain kerran urallaan kuulunut kapteenistoon, viime kaudella Kärpissä.

Päävalmentaja Olli Jokisella on kuitenkin kova luotto Aaltoseen.

– Minulla on erittäin kova arvostus Juhamatti Aaltosta kohtaa: Siitä mitä hän on tehnyt pelaajana sekä kuinka paljon hän on voittanut ja ollut voittavassa ympäristössä. Juhis on erittäin hyvä pelaaja ja motivoitunut urheilija, joka on nähnyt lähes kaiken muun paitsi NHL:n. Hän on erittäin energinen ja eloisa kaveri, mutta samalla myös omantiensä kulkija, joka uskaltaa sanoa asioita ääneen myös valmennukselle, jos joku ei toimi, Jokinen kertoo.

– Me emme odota että Juhis muuttaa mitään. Tärkeintä on, että hän on oma itsensä ja tuo oman panoksensa koppiin joka päivä. Haluan, että Juhis on paras versio itsestään päivittäin kuten hän on viiden viikon ajan jo osoittanut.