Jesse Puljujärvi julkaisi hiljattain Instagramissa kuvakoosteen kesästään. Kuvissa näkyi myös kiekkoilijan Jaffa-koira, joka on noussut suureen suosioon Edmontonissa.

Kommenttikenttä täyttyi nopeasti Edmonton-fanien biisonikuningas-hehkutusviesteistä. Joukossa oli myös paljon epätoivoista anelua.

– PLIIS JÄÄ.

– Biisonikuningas, pliis tule takaisin.

– Älä lähde!!!

Puljujärven nimi on pyörinyt pitkin kesää siirtohuhuissa. Suomalaisen on arveltu haluavan pois Edmontonista, kun samaan aikaan seuralla tekee tiukkaa palkkakaton kanssa ja joku pelaaja pitäisi kaupata pois.

Siirtohuhut ovat saaneet entisestään vauhtia viime päivinä, kun Edmonton Oilersin on kerrottu olevan kiinnostuneita Jake Virtasesta. Virtasta on syytetty seksuaalisesta väkivallasta, mutta hänet todettiin syyttömäksi oikeudessa tänä kesänä.

Virtanen on pelipaikaltaan oikea laitahyökkääjä. Hän voisi olla edullinen korvaaja Puljujärvelle, josta luopumalla Oilers saisi korjattua palkkakatto-ongelmansa.

Virtanen pelasi viime kaudella KHL:ssä. 36 ottelussa hän iski tehot 9+7=16.

Virtanen on aiemmalla urallaan iskenyt lupaavia tehoja NHL:ssä. Hän on Vancouver Canucksin ykköskierroksen varaus vuodelta 2014. Junioreissa Virtanen tunnettiin erinomaisena maalintekijänä.