Helsingin käräjäoikeudessa on setvitty Ari Mennanderin ja kiekkolegenda Teemu Selänteen välistä rahariitaa. Mennander vaati 200 000 euron korvauksia Selänteelle tehdyistä töistä. Käräjäoikeuden tuomio oli, että Selänne joutuisi maksamaan 64 000 euroa.

Oikeudenkäynnissä tuli ilmi mielenkiintoisia seikkoja Jokerit-vyyhdistäkin. Mennanderin mukaan Selänne oli lähellä siirtyä Jokereiden johtoon jo vuonna 2017, kunnes neuvottelut tyrehtyivät.

Selänne ei ollut tyytyväinen käräjäoikeuden päätökseen. Hän kommentoi kärkkäästi Mennanderin ja Ismo Syvähuokon esittämiä väitteitä Twitterissä.

– Toihan oli käräjäoikeuden pöytäkirjan mukaan tehty juttu Immun ja Mennun keksimistä Jokerit-jutuista. Täyttä valetta, Selänne lataa.

– Mennu ei ole, eikä tule koskaan hoitamaan mun minkäänlaisia asioita.

– Tämä case piti olla ihan selvä tapaus, meillä on faktat ja sopimukset eriteltyinä joka asiasta. Käsittämätöntä, miten nää 2 on valehdellut ja keksinyt mitä ihmeellisimpiä laskuja ja laskutuksia.

Selänne lupaa, että asia ei jää tähän.

– Avataan nää jutut ja tää case kokonaan sitten hovioikeudessa sitten, kun sen aika tulee ja silloin minäkin hyppään mukaan todistamaan. Tästähän tulee vielä hauskaa.