Ilves on tehnyt shokkiratkaisun. Liigan ykköspaikalla majaileva seura vaihtaa päävalmentajaa. Tupsukorvien uudeksi käskijäksi tulee Antti Pennanen. Hänen sopimuksensa ulottuu kevääseen 2025 saakka.

Pennasen valmennustiimissä jatkavat apuvalmentajat Raimo Helminen, Pasi Saarinen ja Jarkko Näppilä, maalivahtivalmentaja Markus Korhonen sekä videovalmentaja Otto Kunnari. Nykyisen päävalmentaja Jouko Myrrän lisäksi apuvalmentaja Marko Ojanen jää pois.

Ilves oli palkannut Pennasen jo tulevalle kaudelle. Osapuolet näkivät kuitenkin järkeväksi tehdä muutoksen välittömästi, ja niinpä Myrrä sai potkut.

– Liigassa valmentajasopimukset tehdään hyvin varhaisessa vaiheessa ennen seuraavaa kautta. Päästyämme Antti Pennasen kanssa kausia 2023–2025 koskevaan sopimukseen tulimme siihen lopputulokseen, että jo tässä vaiheessa tehtävä muutos palvelisi seuraa parhaiten. Pennasen oltua vapaana näimme seuran kannalta parhaaksi vaihtoehdoksi aloittaa yhteistyömme heti, sanoo toimitusjohtaja Risto Jalo.

– Kiitämme Jouko Myrrää ja Marko Ojasta heidän tekemästään työstä Ilveksen hyväksi. Organisaatiomme ja joukkueemme ottivat merkittäviä askelia eteenpäin heidän sopimuskausiensa aikana. Samalla olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsimme pitkään sopimukseen Antti Pennasen kanssa. Hän oli haluttu nimi valmentajamarkkinoilla, ja olemme erittäin tyytyväisiä, että hän valitsi Ilveksen.

Uusi valmentaja Pennasen meriitit ovat kunnioitettavat. Hän on valmentanut HPK:n Suomen mestaruuteen, Nuoret Leijonat maailmanmestaruuteen sekä toiminut apuvalmentajana Leijonien MM-kultajoukkueessa.

LUE MYÖS: Shokkipotkut Ilveksestä saanut Jouko Myrrä tunteikkaana – lataa suorat sanat: ”Tyhjä ja surullinen olo”

LUE MYÖS: Ilveksen valmentajauutinen pisti kiekkokansan haukkomaan henkeä: ”MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU”