Liigassa sijalla 14 majaileva Helsingin IFK tiedottaa Bättre Folkissa tehneensä maalivahtihankinnan. Tomi Karhunen saapuu vahvistamaan joukkuetta maajoukkuetaukoon asti kestävällä sopimuksella.

32-vuotias Karhunen ei ole pelannut tällä kaudella vielä missään. Viime kauden hän aloitti DEL-liigassa Straubing Tigersin riveissä, jossa hän pelasi 25 ottelua. Loppukausi sujui IceHL:ssä Villacher SV:ssä, jossa hän ehti pelaamaan kolme runkosarjapeliä ja kymmenen pudotuspeliä.

Karhunen on edustanut Liiga-urallaan Kärppiä, Tapparaa sekä Pelicansia. Hän on voittanut urallaan kolme Suomen mestaruutta, joista kaksi Kärpissä ja yhden Tapparassa. Karhuselle on kertynyt kokemusta myöskin KHL:stä, SHL:stä ja Sveitsin NL:stä.

Päävastuuta HIFK:n maalilla tällä kaudella kantanut Roope Taponen joutuu puolestaan olemaan maajoukkuetaukoon asti sivussa tositoimista loukkaantumisen vuoksi. 21-vuotias Taponen on torjunut kahdeksassa ottelussa torjuntaprosentilla 93,3%, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 1,12.