Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueen tasoitettua finaalien voitot Tampereella. Hän ei kuitenkaan halunnut antaa hyvän olon tunteen nousta päähän, vaan löysi omiensa pelistä vielä petrattavaa 2-1-voitosta huolimatta.

– Meidän on parannettava fyysistä peliämme ja pysyttävä ytimessä, Tapola kommentoi Aamulehdelle.

HIFK:n päävalmentaja Antti Törmänen sanoi Nelonen Pron haastattelussa HIFK:n antaneen pelin turhaan Tapparalle ja manasi ”joutavia jäähyjä”. Törmänen myös kyseenalaisti pelin alussa tapahtuneen tilanteen, jossa Joonas Rask sai kiekon Tapparan maaliin, mutta maalia ei hyväksytty. Raskin katsottiin häirinneen tilanteessa Tappara-vahti Tomi Karhusta.

– Katsoin sen nauhalta, ja kiekko meni tosi aikaisessa vaiheessa maaliin. Ei Rask siinä ainakaan tietoisesti mitään tehnyt, Törmänen totesi Kalevan haastattelussa.