Daniel ja Henrik Sedin ovat väläytelleet läpi World Cupin, että turnaus olisi heidän viimeinen esiintymisensä Ruotsin sinikeltaisessa paidassa. Tre Kronorin turnauksen päätyttyä välierissä Team Europea vastaan, ei mahdollinen uran lopetus ollut kaksosille paras mahdollinen.

Sedinit ovat maininneet kuitenkin mahdollisuudesta pelata seuraavissa talviolympialaisissa Pyeongchangissa 2018. Tämä mahdollisuus on kuitenkin vielä täysin riippuvainen NHL:n päätöksestä, päästääkö se pelaajat turnaukseen mukaan.

– Tämä (peli Team Europea vastaan) saattoi olla hyvinkin viimeinen ottelumme, Daniel Sedin kertoi World Cupin virallisella verkkosivustolla.

– Jatkomme riippunee vain siitä, mikä kuntomme on ja se, onko olympialaisiin mahdollisuus päästä. Nyt, aiomme odottaa, pelata NHL-kautemme ja katsoa miten voimme.

35-vuotiaat veljekset joutuvat odottamaan hetken NHL:n ja Kansainvälisen Olympiakomitean välisten neuvottelujen tulosta, jotta jatko selviää, nähdäänkö tehoveljeksiä enää kruunupaidassa.