Kanadalaissivusto kysyy suoraan: Kiinnostaako World Cup faneja oikeasti?

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon World Cupissa pelataan ensi yönä toinen finaali Kanadan ja Euroopan yhdistelmäjoukkueen välillä. Euroopan joukkueen yllättävän menestyksen lisäksi turnauksessa ovat puhuttaneet muun muassa pelin taso ja vajaat katsomot.

Yleisesti ottaen ollaan sitä mieltä, ettei World Cup ole ollut niin suuri tapahtuma, mihin sillä olisi potentiaalia. Kanadalaisen The Hockey Writers -sivuston Marcy Di Michele ottaakin härkää sarvista ja kysyy suoraan, kiinnostaako kanadalaisia tai muunmaalaisia jääkiekkofaneja World Cup oikeasti.

Di Michele pohtii, onko eräänä syynä se, että Kanadan menestyksestä turnauksessa oltiin jo varmoja ennen sen alkamista. Hän kuitenkin huomauttaa, että Kanadan menestykselle ei välttämättä ole pian takuuta, koska se ei ole pärjännyt nuorten MM-kisoissa viime vuosina.

Di Michele mainitsee, että niin valmentajat kuin pelaajat ovat sanoneet, ettei World Cup ole sama asia kuin olympialaiset – toisin sanottuna he arvostavat olympialaisia enemmän. Ja koska World Cupissa on mukana Euroopan joukkueen lisäksi myös Pohjois-Amerikan nuorten yhdistelmäjoukkue, ei turnauksessa ole samaa kansallistunnetta kuin olympialaisissa.

Lopulta Di Michele kysyy, tuleeko uutta World Cup -turnausta ylipäätään. Turnauksen järjestäneellä NHL:llä on hänen mukaansa paljon mietittävää katsojalukujen ja fanien kiinnostuksen lisäksi siinä, mitä pelaajien loukkaantumisriski turnauksessa merkitsee NHL-joukkueille, joiden kausi alkaa turnauksen jälkeen.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.