Uransa vastikään lopettanut puolustajaveteraani Jere Karalahti huhuilee paluulla kaukaloihin. 41-vuotias legenda kertoo asiasta Expektille kirjoittamassaan blogissa.

– Voi olla, että joudun vielä perumaan lopettamispäätökseni. Aloin kelata asiaa enemmän, kun olin seuraamassa ystäväni Semir Ben-Amorin pojan treenejä, Karalahti kirjoittaa.

Karalahti kertoo myös sen, että ottajia olisi sekä ulkomailta että Liigasta. Tällä hetkellä kuitenkin vaikuttaa siltä, että jos paluu todella tapahtuu, tullaan Karalahti näkemään Mikkelin Jukurien paidassa.

– Mulla olis edelleen pari vaihtoehtoa ulkomailta ja Suomesta. Kuitenkin ainoa kotimainen jengi jossa voisin nyt vetää on Mikkelin Jukurit, koska siellä tehdään asioita eri tavalla kuin muissa liigajengeissä.

– Ja olishan siellä myös mun pikkubroidi Keni ja lankomies Henrik Koivisto, joka muuten on kauheessa lyönnissä.

Karalahti kirjoittaa blogissaan, että hän on harjoitellut lopettamisensakin jälkeen kovaa. Treeniä on tullut tehtyä sekä punttisalilla että jäällä.

– Oon käynyt myös iltaisin treenaamassa Helsinki Thai Boxing Clubilla ja tietty oon käynyt jäälläkin, koska kuten sanoin, ei tää oo niin helppoa lopettaa. Kuitenkin vedin 23 vuotta ammattilaispelaajan rytmissä.