Toronto Maple Leafsin ja Vancouver Canucksin välinen ottelu lauantain ja sunnuntain välisenä yönä äityi todella kuumaksi päätöserässä.

Kaikki alkoi tilanteesta, jossa Leafsin Nazem Kadri taklasi Daniel Sediniä pimeästä kulmasta päähän. Vancouverin hyökkääjä Jannik Hansen haastoi välittömästi Kadrin tappeluun. Kadri sai taklauksestaan ulosajon.

Komarovin vuoro

Vain viisi minuuttia tämän jälkeen oli Toronton suomalaishyökkääjä Leo Komarovin vuoro ottaa miehestä mittaa nyrkkihipan muodossa. Vancouverin Derek Dorsett haastoi romuluisen suomalaishyökkääjän tappeluun, eikä Komarov voinut omien sanojensa mukaan perääntyä.

– Minun oli pakko tapella siinä tilanteessa. Minun täytyi tehdä se, sillä hän vain tiputti hanskat, kertasi Komarov Leafs TV:n videohaastattelussa.

Suoraan aloituksesta alkaneesta tappelusta huomasi, ettei Komarov ollut valmiina. Dorsettin nyrkki heilui tiuhaan, mutta suomalainen tyytyi suojaamaan itseään. Nujakka oli nopeasti ohi. Komarov suuntasi naureskellen jäähyaitioon, kun taas Dorsett haastoi riitaa myös muiden Leafs-pelaajien kanssa. Linjatuomari joutui ohjaamaan kanadalaishyökkääjän väkisin ulos kaukalosta.

– Kuten näitte, tappeleminen ei ole minun juttuni. Mutta oli se hauskaa, Komarov naureskeli.

Joukkotappelu loppuun

Ja koska tämä ei vielä riittänyt, syntyi ottelun loppuhetkillä nujakka, johon osallistui kaikki kentällä olleet pelaajat. Myös maalivahdit Ryan Miller ja Frederik Andersen ottivat toisistaan mittaa. Maalivahdit ajettiin ottelusta pihalle, joten loppupätkän torjuivat Jhonas Enroth ja Jacob Markström.

Yhteensä ottelussa jaettiin 161 jäähyminuuttia. Toronto voitti lopulta lukemin 6-3.