Jokerit saa vastaansa jälleen kovan joukkueen, sillä Metallurg Magnitogorsk saapuu tänään helsinkiläisten vieraaksi. Joukkue on täynnä kovia tekijöitä, mutta yksi heistä on ylitse muiden; tämä herra kantaa nimeä Sergei Mozyakin.

Mozyakin on pelannut koko uransa ajan Venäjällä. Tämä onkin suoranainen ihme, sillä hän on dominoinut KHL-kaukaloita jo pitkään. Mozyakin on voittanut muun muassa KHL:n pistepörssin jopa viiteen eri otteeseen, ja jos tahti jatkuu samana, tulee hän saavuttamaan jo kuudennen pörssivoittonsa tämän kauden päätteeksi.

Nyt Jokerien tehtävä olisi pysäyttää tämä pistelinko. Joukkueen takalinjoilla viilettävä latvialaispuolustaja Arturs Kulda on kohdannut Mozyakinin jo useasti, ja hän tietää miten vaikea tehtävä tämä tulee olemaan.

– Hän tekee kaiken liikkeessä. Vaikkei Mozjakin ole kovin nopea pelaaja, hän on koko ajan liikkeessä. On todella vaikeaa löytää se hetki, jolloin yrittää riistää kiekkoa häneltä. Ja totta kai hänellä on aivan uskomattomat kädet sekä loistava laukaus, Kulda kertoi Jokerien nettisivuilla.