New Jersey Devils kohtasi viime yönä kotikaukalossaan Vancouver Canucksin, ja valitettavasti ottelussa nähtiin eräs todella ruma ja ikävä hetki.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun Devilsiin kesällä siirtynyt Taylor Hall taklasi todella kovaa Canucks-puolustaja Philip Larsenia. Larsen jäi töötin jälkeen elottomana jään pintaan, mutta pelaajat katsoivat parhaaksi aloittaa mylläkän juuri Larsenin vieressä.

Granlund pelastava enkeli

Onneksi kuitenkin yksi pelaaja tajusi kaiken hulinan keskellä tilanteen vakavuuden, sillä Markus Granlund esti pelaajia tulemasta Larsenin vierelle. Hän liittyi nujakkaan rauhoittelemalla tilannetta ja levittämällä käsiään vaaran merkiksi.

Granlundia avusti tilanteessa Canucksin maalivahti Jacob Markström, joka pyrki myös pitämään nujakoivia pelaajia loitolla Larsenista.

https://www.youtube.com/watch?v=98_TuizLHS0