Patrik Laine naulasi toissa yönä Tampa Bay Lightningia vastaan pelatussa vierasottelussa tehot 1+2, kun Winnipeg Jets kaatoi salamapaidat 6-4. Viime yönä lähes sama tahti jatkui.

Tällä kertaa Floridan rannikkoa pitkin edenneen suomalaishurrikaanin joutui kokea toinen floridalaisseura, siis Florida Panthers. Jets kävi ryöstämässä pisteet, nyt lukemin 4-1, ja Laine niittasi otteluun tehot 1+1.

Näin syntyi Laineen kauden 21:s täysosuma:

Auston Matthews, we have a problem!

”Houston, we have a problem!”

Nuo sanat kuuluvat Apollo 13:en kohdalla normaalisti, mutta tällä kertaa ne ongelmat ovat niin sanotusti Auston Matthewsilla. Laine nimittäin ryösti yhdysvaltalaisen kovalla työllä raivaaman tulokkaiden maalipörssin ykkössijan välittömästi takaisin.

Toisin sanoen, Matthews on jälleen takaa-ajoasemissa. Tehopisteiden osalta tilanne on niin ikään sama, sillä Laine karkasi johtoon lukemin 36-34.