Pekka Rinteen osalta kalenterivuosi jatkui henkilökohtaisella tasolla erinomaisissa merkeissä ja tällä kertaa myös voitokkaissa sellaisissa.

Rinteen edustama Nashville Predators hävisi vuoden ensimmäisen ottelunsa kotonaan Montreal Canadiensille. Ottelu venyi jatkoajalle ja kanadalaisseura vei pisteet numeroin 2-1, huolimatta Rinteen vakuuttavasta iltapuhteesta ja 41 torjunnasta.

Tällä kertaa tielle asteli Tampa Bay Lightning, josta Predators käveli kuitenkin ylitse. Rinne pysäytti 26 kiekkoa ja tennesseeläisnippu ryösti vieraspisteet lukemin 6-1. Edes kaksi kertaa ottelussa laukoneesta Valtteri Filppulasta ei ollut horjuttamaan maanmiestään.

Tilastot nautittavaa katseltavaa

Rinne on siis pelannut toistaiseksi kuluvan kalenterivuoden aikana kaksi ottelua, kerännyt neljästä mahdollisesta sarjapisteestä kolme ja hänet on yllätetty ainoastaan kolme kertaa.

Yhteensä kokenut suomalaisvahti on pysäyttänyt 67 laukausta, torjuntaprosentti on maaginen 95,71 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1.45 luokkaa.