Ottelussa Buffalo Sabresia vastaan avauserässä tuhojaan tehnyt Patrik Laine joutui päätöserässä todellisen katujyrän alle.

Sabres-puolustaja Jake McCabe, jota Laine vei joukkueensa avausmaalissa kaksinkamppailutilanteessa, pääsi ikään kuin kuittaamaan aiemman tilanteen suomalaisnuorukaiselle. Hän nimittäin toimitti valtavan keskialueen pommin Laineeseen.

Laine loukkaantui tilanteessa ja joutui jättää ottelun kesken, tosin kyse saattaa olla myös NHL:n aivotärähdyksiin liittyvästä protokollasta, jonka mukaan pelaaja pitää viedä lääkärin tarkistettavaksi esimerkiksi tämänkaltaisten tilanteiden jälkeen.

Tällä hetkellä koko Winnipeg Jetsin joukkueella pyyhkii hieman heikosti, sillä Buffalo Sabres on iskenyt vajaaseen viiteen minuuttiin kolme maalia ja johtaa ottelua nyt päätöserässä lukemin 4-3.


Kaikki taklauksesta ja Laineesta - uusimmat Laine-uutiset löydät TÄÄLTÄ.