Winnipeg Jetsin ja Buffalo Sabresin välistä primetime-ottelua on nyt pelattu erän verran ja jo siinä ajassa ollaan nähty ilmiömäinen Patrik Laine.

Ilmiömäisyys näkyi ajassa 4:48, kun Laine ensiksi kurkotti kiekon pitkällä mailallaan Jake McCaben ohitse, karkasi siitä 2 vs. 1 -hyökkäykseen Nikolaj Ehlersin kanssa ja pelasi hienolla valelaukauksellaan kiekon ohitse Rasmus Ristolaisen, paikkaan, josta ei voinut erehtyä.

Laineelle syöttöpiste oli kauden 16:s ja samalla hän nosti kauden kokonaispistesaldonsa lukemiin 21+16. Näin ollen suomalaisen kanssa tulokkaiden tehokkaimman pelaajan tittelistä kamppaileva Auston Matthews jäi jälleen kahden pisteen päähän Laineesta.

Vierasjoukkueena ottelussa toimiva Jets vei ottelua, mutta isännät pääsivät kuittaamaan ottelun tasoihin vain 24 sekuntia ennen avauserän päättymistä.