KHL-seura Metallurg Magnitogorskissa pelaa sarjan kaikkien aikojen paras pelaaja. Venäläinen Sergei Mozjakin on nimittäin tehnyt sarjassa enemmän pisteitä kuin kukaan muu.

35-vuotias venäläiskonkari on pelannut koko ammattilaisuransa kotimaassaan. Hänellä on KHL:ssä takanaan 584 ottelua, joissa hän on takonut uskomattomat 323+377=700 tehopistettä. Edellä mainittuihin maali- sekä pistemääriin ei ole pystynyt Venäjän pääsarjassa kukaan muu.

Mozjakin nousi 700 pisteen kerhoon sunnuntaina, kun hän syötti voittomaalin ottelussa Torpedoa vastaan.

Venäläishyökkääjän edustama Magnitogorsk on yksi KHL:n jättiläisistä. Viime kaudella seura voitti mestaruuden ja myös tänä vuonna se on vahva ehdokas mestariksi. Joukkue on nimittäin itäisen konferenssin ykkösenä, kun runkosarjaa on takana 50 ottelua.

Magnitogorskissa kiekkoilee suomalaispelaajista hyökkääjät Oskar Osala ja Tommi Santala.