Minnesota Wildin suomalaishyökkääjä Mikael Granlund on onnistunut jälleen kirjauttamaan tililleen yhden tehopisteen. 24-vuotias hyökkääjä syötti joukkueensa viimeisen maalin 5-3-kotivoitossa Anaheim Ducksia vastaan.

Ottelun toisessa erässä Minnesota Wild aloitti loppukirin 2-3-kavennusmaalilla, kun Granlund tavoitteli syötöllään Jason Zuckeria. Syötön väliin pääsi Ducks-puolustaja Sami Vatanen, joka sähläsi lopulta Zuckerin läpiajoon ja maalintekoon.

Minnesota Wild

@mnwild
🙌 @Jason_Zucker16 scored his 13th of the season

Ducks johti ottelua kuitenkin vielä 53 minuutin pelin jälkeen, mutta sitten alkoi kotijoukkueen show. Erik Haula toi ensin illan toisella osumallaan joukkueensa upeasti 3-3-tilanteeseen. Ja tämän jälkeen alle kahteen minuuttiin syntyi vielä kaksi maalia Ryan Suterin ja Zuckerin toimesta.

Viimeisen osumaan syöttöpisteet merkattiin Granlundille ja Mikko Koivulle.

Granlund kulkee nyt kuuden ottelun pisteputkessa. Hän on tehnyt tällä kaudella jo tehot 10+28=38. Sillä hän on koko NHL:n pistepörssissä sijalla 28. Suomalaishyökkääjä on myös enää kuuden pisteen päässä omasta NHL:n piste-ennätyksestään.