Kouvolan KooKoo SM-liigakausi on ollut kaikkea muuta kuin onnistunut. Seura löytyy sarjataulukosta toiseksi viimeiseltä sijalta, jonka lisäksi loukkaantumiset ovat vaivanneet ryhmää koko kauden ajan.

Tämän myötä rahaa on palanut odotettua enemmän, eikä sitä ole tullut tavoitteiden mukaisesti, sillä KooKoon suoritukset eivät ole vetäneet lehtereitä täyteen.

Näiden asioiden seurauksena joukkue joutui myymään kolme avainpelaajaansa loppukaudeksi HIFK:iin. Seurasta lähtivät hyökkääjät Jarkko Malinen ja Kai Kantola sekä puolustaja Ryan O’Connor.

– Sarjataulukko ei valehtele, kautemme on mennyt täysin penkin alle. Rajusta loukkaantumiskierteestä johtuen pelaajabudjetti on mennyt pitkäksi ja tuloksellisesti vaisujen peliesitysten seurauksena ottelutapahtumatuotot jäävät suunnitellusta vajaaksi, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kertoi seuran verkkosivuilla.

– Näiden yhteisvaikutus on niin suuri, että sopeuttamistoimenpiteitä on pakko tehdä. Se on tässä hetkessä ikävä, mutta tulevaisuuden kannalta ainut järkevä ratkaisu.

KooKoolla on runkosarjaa ja todennäköisesti kautta jäljellä enää 10 ottelua. Seuran avuksi saapuu HIFK:stä kaksi hyökkääjää, kun Miro Saarelainen ja Panu Mieho pukevat KooKoo-paidan ylleen loppukauden ajaksi.

Lähde: KooKoon verkkosivut