Carolina Hurricanes palasi tänään harjoituksiin viiden päivän mittaiselta ”minilomalta”. Joukkue harjoitteli koostumuksissa, jossa Teuvo Teräväinen oli heitetty takaisin keskushyökkääjäksi kovaan ketjuun. Vierelleen suomalainen saa Jeff Skinner ja Lee Stempniakin.

Oletettavasti Teräväinen pelaa tässä ketjussa, kun joukkue kohtaa ensi yönä Coloradon.

– Haluan hänen pysyvän kiekossa, tekevän peliä ja luistelevan enemmän, Carolinan valmentaja Bill Peters sanoi paikalliselle News & Observerille.

– Hän osaa pelata hyvin niin laidalla kuin keskelläkin. Mielestäni hän liikuttaa jalkojaan ja on vähän paremmin hyökkäyksissä mukana keskellä, valmentaja pohdiskeli.

Edellisessä ottelussa Teräväinen pelasi laitahyökkääjänä Derek Ryanin ja Brock McGinnin kanssa. Carolinalla alkaa viiden ottelun kotiputki, joka on äärimmäisen tärkeä joukkueen pudotuspelihaaveiden kannalta.

– Koskaan ei tiedä, kauanko ketjut pysyvät kasassa. Haluan pelata hyvin pysyäkseni kokoonpanossa niin keskellä kuin laidalla. Toivottavasti tästä tulee hyvä, ja saamme voittoja. Tarvitsemme niitä todella, Teräväinen puolestaan tuumi.