Markus Nutivaara on kenties Columbus Blue Jacketsin tuntemattomin pelaaja seuran fanien keskuudessa.

– Tätä ei kuitenkaan ole huomannut viimeisten seitsemän päivän kuluessa, kirjoittaa Columbus Dispatchin toimittaja Tom Reed.

Nutivaaralla on kylässä faneja Suomesta. Faniryhmä on varastanut huomion niin vahvasti, että seurueen kuva päätyi paikallislehden verkkosivuille. Twitterissä viisikon nimeksi on ehdotettu NutivaArmya ja The Nutivaara Fivea.

Tom Reed

@treed1919
The Nutivaara Five -- friends of the Finn from back home -- chant out his name.

– Nutivaaran paitoja näyttäisi olevan ympäri areenaa. Syynä tähän ovat suomalaisen ystävät, jotka ovat viettämässä kaksi viikkoa Columbuksessa. Pukeutuneena aurinkolaseihin ja sinisiin rantahattuihin, viisikko on ansainnut lisänimet ”The Nutivaara Five” ja ”The NutivaArmy”, Reed kirjoittaa.

Seuraavaksi Columbus kohtaa Pittsburghin tulevana yönä kotikaukalossaan. NutivaArmy on jälleen kannustamassa suomalaista.

– Nutivaara pelasi yhden kauden parhaimmista otteluistaan Pittsburgia vastaan joulukuussa. Hänen viisi kaveriaan, jotka pelasivat Nutivaaran kanssa jääkiekkoa Suomessa, haluaisivat varmasti nähdä Nutivaaran iskevän maalin hallitsevan mestarin verkkoon.