Winnipeg Jetsin Patrik Laine loisti heti ottelun avauserässä Ottawa Senatorsia vastaan.

Vierasottelu alkoi Jetsin kannalta räväkästi, kun Laine oli järjestelemässä joukkueensa 1-0-maalia vain minuutin pelin jälkeen. Tilanteessa suomalaistähti sai kiekon vastustajan maalin takana ja syötti sen vierelleen Mark Scheifelelle, joka tavoitti taas Dustin Byfuglienin maalintekoon.

Avausmaalista reilut 10 minuuttia myöhemmin Laine oli jälleen rakentamassa maalia, jonka viimeisteli lopulta maalin edestä sisään Mathieu Perreault.

Suomalaistähti nousi syöttöpisteiden ansiosta NHL:n pistepörssissä jo sijalle 15, ohi venäläistähti Aleksandr Ovetshkinin. Kyseisillä pelaajilla on kasassa saman verran tehopisteitä, mutta Laine on tehnyt yhden maalin enemmän. Tällä hetkellä hänellä on kasassaan jo hurjat tehot 28+24.