Helsingin Jokereiden jatkosta KHL:ssä on pyörinyt jo pitkään huhuja. Seuran piti julkaista jo tammikuussa kolmen vuoden jatko sarjan kanssa, mutta tätä ei ole tähän päiväänkään mennessä tapahtunut.

Jokereiden hallituksen puheenjohtaja Harry ”Hjallis” Harkimo on haastatteluissa todennut asioiden etenevän, mutta tästäkään ei ole kuulunut sen enempää.

Nyt kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö Nordicbet onkin avannut verkkosivustolleen pelikohteen, jossa kysytään: pelaako Jokerit KHL:ssä kaudella 2017-18.

Venäjällä jatkamiselle kerroin on 1.15, kun taas mahdolliselle sarjasta lähtemiselle kerroin on 4.30.

– Totta kai todennäköisempää on, että kaikki jatkuu Helsingin kiekkoskenessä kuten nytkin, mutta ei meillä ole syytä epäillä myöskään tietolähteemme tietojen paikkansapitävyyttä tässä asiassa. Vetoa on myös mahdollista lyödä sen puolesta, että Hartwallilla ei pelaa ensi talvena yksikään kiekkojoukkue, Betsson Groupin iGaming-asiantuntija Juha Kvist huomautti yhtiön tiedotteessa.

Yksi vaihtoehto Jokereille olisi varmastikin paluu SM-liigaan, mutta toisaalta seuralla on tällä hetkellä sukset ristissä kotimaan pääsarjan suuntaan.